پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی با اشتغالزایی ۲۰ نفر

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی با اشتغالزایی ۲۰ نفر ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۶ صفحه

فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی با اشتغالزایی ۲۰ نفر ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۶ صفحه توسط مرکز دانلود طرح توجیهی استاندارد تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی با اشتغالزایی ۲۰ نفر بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی با اشتغالزایی ۲۰ نفر عبارت است از

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴

فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………… ۵

۱- ۱ مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶

۱ – ۲ نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… ۷

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷

۱ – ۳ – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… ۷

۱ – ۶  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. ۷

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۷

مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس…………………………………….. ۸

۱-   اشخاص حقيقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸

۲-   اشخاص حقوقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

مدارك مورد نياز:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹

اصلاحیه جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

فصل دوم –  روش انجام کار…………………………………………………………………………………………………….. ۱۲

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. ۱۳

بازدید از کارخانه  تولید پودر ماهی…………………………………………………………………………………………………………. ۱۳

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۱۳

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… ۱۴

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :………………………. ۱۴

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )………………………………………………………………………… ۱۵

فصل سوم امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

جدول ۱  ویژگی ها و مشخصات فنی پودر ماهی…………………………………………………………………………………….. ۱۷

جدول ۲ استانداردهای ملی……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۷

جدول ۳ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا ۱۳۸۵………………………………………………………… ۱۸

جدول ۴ بررسی وضعیت عرضه و تقاضا…………………………………………………………………………………………………. ۱۹

جدول ۵ بررسی روند صادرات پودر ماهی……………………………………………………………………………………………… ۲۰

جدول ۶  ایستگاه کنترل کیفی محصول تولیدی……………………………………………………………………………………….. ۲۰

جدول ۷  آشنایی با ماشین آلات تولیدی…………………………………………………………………………………………………. ۲۱

جدول ۸ برآورد انرژی مورد نیاز……………………………………………………………………………………………………………. ۲۱

جدول ۹ برآورد ساختمان تولیدی و غیر تولیدی………………………………………………………………………………………. ۲۲

جدول ۱۰  برآورد زمین و محوطه سازی………………………………………………………………………………………………… ۲۲

جدول ۱۱  برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح……………………………………………………………………………………… ۲۳

جدول ۱۲  برآورد مواد اولیه مورد نیاز…………………………………………………………………………………………………… ۲۳

جدول ۱۳ برنامه زمان بندی اجرای طرح……………………………………………………………………………………………….. ۲۴

جدول ۱۴ معرفی محصول و برنامه تولید سالانه………………………………………………………………………………………. ۲۵

روش تولید محصول………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

جدول ۱۵ برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه…………………………………………………………………………………………… ۲۶

جدول ۱۶ برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز………………………………………………………………………………….. ۲۶

جدول ۱۷  برآورد نیروی انسانی و هزینه آن ها……………………………………………………………………………………….. ۲۷

جدول ۱۸ برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسائل حمل و نقل…………………………………………………….. ۲۷

جدول ۱۹  برآورد هزینه های ماشین آلات تولید……………………………………………………………………………………… ۲۸

جدول ۲۰ برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی………………………………………………………………………. ۲۸

جدول ۲۱ برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری…………………………………………………………………………………….. ۲۹

جدول ۲۲ برآورد هزینه های زمین…………………………………………………………………………………………………………. ۲۹

جدول ۲۳ برآورد هزینه های ساختمان سازی………………………………………………………………………………………….. ۳۰

جدول ۲۴ برآورد هزینه های محوطه سازی…………………………………………………………………………………………….. ۳۰

جدول ۲۵ جمع بندی هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی…………………………………………………………… ۳۱

جدول ۲۶ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری…………………………………………………………………………………….. ۳۱

جدول ۲۷ برآورد سرمایه ثابت………………………………………………………………………………………………………………. ۳۲

جدول ۲۸ برآورد سرمایه در گردش……………………………………………………………………………………………………….. ۳۲

جدول ۲۹ برآورد سرمایه گذاری کل………………………………………………………………………………………………………. ۳۳

جدول ۳۰ نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی………………………………………………………………………………………….. ۳۳

جدول ۳۱ برآورد هزینه های استهلاک……………………………………………………………………………………………………. ۳۴

جدول ۳۲ برآورد هزینه های غیر عملیاتی……………………………………………………………………………………………….. ۳۴

جدول ۳۳ برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات…………………………………………………………………………………… ۳۵

جدول ۳۴ برآورد هزینه های عملیاتی……………………………………………………………………………………………………… ۳۵

جدول ۳۵ برآورد هزینه های ثابت تولید…………………………………………………………………………………………………. ۳۶

جدول ۳۶ برآورد هزینه های متغیر تولید………………………………………………………………………………………………… ۳۶

برآورد هزینه های کل تولید…………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۷

محاسبه قیمت تمام شده…………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷

جدول ۳۷ برآورد قیمت فروش……………………………………………………………………………………………………………… ۳۷

محاسبه فروش کل…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۸

محاسبه سود سالیانه……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۸

محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر……………………………………………………………………………………………………. ۳۸

محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر…………………………………………………………………………………………………… ۳۹

نرخ بازگشت سرمایه……………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۹

دوره بازگشت سرمایه…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹

محاسبه حقوق سرانه……………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۰

محاسبه فروش سرانه……………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۰

محاسبه سطح زیر بنای سرانه…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت………………………………………………………………………………………………………….. ۴۱

نسبت ارزش افزوده ماشین آلات……………………………………………………………………………………………………………. ۴۱

درصد کارکنان تولید به کل کارکنان…………………………………………………………………………………………………………. ۴۱

نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت…………………………………………………………………………………………………. ۴۲

محاسبه شاخص های بهره وری طرح……………………………………………………………………………………………………… ۴۲

نسبت سود به فروش……………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۲

نسبت سود به سرمایه ثابت…………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۲

جدول ۳۸ خلاصه جدول سود و زیان…………………………………………………………………………………………………….. ۴۳

فصل چهارم جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………. ۴۴

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۵

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید پودر ماهی با اشتغالزایی ۲۰ نفر که ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در سال های قبل از ۹۰ تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

46 + = 49

0