پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی ۲۴ نفر

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی ۲۴ نفر ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۱ صفحه

فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی ۲۴ نفر ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۴۱ صفحه توسط مرکز دانلود طرح توجیهی استاندارد تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی ۲۴ نفر بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی ۲۴ نفر عبارت است از

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵

مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶

نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… ۷

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷

مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸

وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… ۸

نام و کاربرد محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸

به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به ۳ صورت تهیه و آماده می شود:… ۸

طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹

مزایا و دلایل تولید محصول………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:………………………………………………………………………………… ۹

بسته بندی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰

کالاهای قابل جانشین…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

بررسی بازار و قیمت فروش…………………………………………………………………………………………………………………… ۱۱

بررسی روند تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲

آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:……. ۱۲

بررسی روند مصرف……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲

بررسی روند واردات و صادرات…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳

بررسی قیمت فروش محصول مشابه……………………………………………………………………………………………………….. ۱۳

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:     ۱۳

معرفی روش های مختلف تولید……………………………………………………………………………………………………………… ۱۴

تشریح فرایند تولید منتخب…………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵

۱- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۵

۲- بریدن و قطعه قطعه کردن:……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۵

۳- گرد کردن:………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

۴- زمان استراحت:………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

۵-  فرم دادن به خمیر:…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

فریز کردن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

تهیه خمیر پیتزای کلفت:………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷

۱- مخلوط کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۷

۲- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۷

۳- رول کردن:……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۸

برش دادن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

۵-  فریز کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت…………………………………………………………………………………. ۱۸

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:…………………………………………………… ۱۹

HACCP و اهمیت آن:……………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۰

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد………………………………………………………………………………….. ۲۱

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک………………………………………………………………………………………. ۲۲

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۳

مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۳

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس………………………………….. ۲۴

۱-   اشخاص حقيقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴

۲-   اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

مدارك مورد نياز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۵

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۶

فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷

روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. ۲۸

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………………………………. ۲۸

نقشۀ استقرار ماشین آلات……………………………………………………………………………………………………………………… ۲۹

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. ۳۰

ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :……………………………………………………………………………………………………………….. ۳۰

فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۱

امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱

سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲

خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲

هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی  :…………………………………………………………………………………….. ۳۳

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… ۳۴

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. ۳۵

وسایل اداري و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۵

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی………………………………………………………………………………………… ۳۶

هزینه هاي قبل از بهره برداري……………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷

هزینه متغیر :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷

قیمت تمام شده محصول :……………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸

هزینه کل سرمایه گذاری………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸

فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… ۳۹

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی ۲۴ نفر که ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در سال های قبل از ۹۰ تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

+ 51 = 52

0