پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی با ظرفیت ۵۰۰۰۰۰ تن در سال
پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی با ظرفیت ۵۰۰۰۰۰ تن در سال ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۳۴ صفحه
فایل پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی با ظرفیت ۵۰۰۰۰۰ تن در سال ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در ۳۴ صفحه توسط مرکز دانلود طرح توجیهی استاندارد تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی با ظرفیت ۵۰۰۰۰۰ تن در سال بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی با ظرفیت ۵۰۰۰۰۰ تن در سال عبارت است از
کنسرو ماهي تون در روغن:
فرآوردهاي است از گوشت يک يا چند گونه از ماهيهاي تون که پس از پخت اوليه و پُر شدن در قوطي و افزودن روغن و نمک به آن، دربندي و فرآيند حرارتي را گذرانده باشد.
گوشت تکه:
به قطعاتي از گوشت کنسرو ماهي تون اطلاق ميشود که کوچک ترين بعد آن از ۲/۱ سانتيمتر کمتر نباشد.
گوشت خرده:
به قطعاتي از گوشت کنسرو ماهي تون اطلاق ميشود که بزرگ ترين بعد آن از ۲/۱ سانتيمتر بيشتر نباشد.
ويژگيهاي استاندارد مواد اوليه:
ماهي
ماهيهاي مورد استفاده در تهيه اين فرآورده، بايد سالم، بدون عيب، تميز و حتيالمقدور از يک گونه باشند. دارا بودن پوستي با درخشندگي شفاف و طبيعي، با بوي ماهي تازه صيد شده، عضلات سفت و ارتجاعي، چشمهاي روشن و شفاف و طبيعي، نشان دهنده کيفيت خوب اين ماهيهاست. ماهيهاي مورد مصرف در تهيه اين کنسرو ميتواند تازه يا منجمد باشد. در صورت استفاده از ماهيهاي منجمد حتما بايد زمان ماندگاري و نحوه انجماد آن در سردخانه، طبق مشخصات مندرج در استاندارد ملي مربوط باشد.
روغن:
روغن مورد مصرف در تهيه کنسرو ماهي تون بايد روغنهاي مايع مجاز خوراکي مانند (روغن زيتون تصفيه شده) باشد و در زمان مصرف، با مشخصات مندرج در استانداردهاي ملي مربوط خود منطبق باشند.
نمک:
نمک مورد مصرف در تهيه کنسروماهي تون بايد با ويژگيهاي مندرج در استاندارد ملي مربوط مطابقت داشته باشد.
آب:
آب مورد استفاده براي شستشوي ماهيها بايد آب آشاميدني بوده و مورد تاييد مقامات بهداشتي قرار گرفته باشد.
ظروف بستهبندي (قوطي):
ويژگيهاي قوطيهاي مورد مصرف بايد با استاندارد ملي مربوطه مطابقت داشته و سطح خارجي آن در برابر خوردگي احتمالي مقاوم باشد.
لاکها:
لاکهاي مصرفي در اين قوطيها که در تماس مستقيم با مواد غذايي است، بايد در مقابل هر يک از مواد درون قوطي مقاوم باشد.
برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی با ظرفیت ۵۰۰۰۰۰ تن در سال که ((توجه . هزینه های داخل طرح جدید نیستند . بعد از خرید قیمت ها را به روز کنید)) و با فرمت ورد و قابل ویرایش در سال های قبل از ۹۰ تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.
توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004
دیدگاهی بنویسید